Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Ένα ΚΛΙΚ για την Αμμόχωστο.

Εφτασε η μέρα για την πρωτότυπη για τα Ελληνικά - αλλά και παγκόσμια - δεδομένα διαδικτυακή διαμαρτυρία.Σήμερα είναι η μέρα που όλοι μας θα κάνουμε ένα κλικ και θα δούμε ένα video που έχει φτιαχτεί για να υπενθυμίσει το Κυπριακό πρόβλημα.
Δείτε το video εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=putCsi3_AScΕνα κλικ με το οποίο θα δούμε ένα video που έχει φτιαχτεί για την παγκόσμια καμπάνια συλλογής υπογραφών για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της (του Οργανισμού Κυπρίων Νέων Επιστημόνων ΙΣΧΥΣ).
Στόχος είναι να αποτυπωθεί η μαζική συμμετοχή μέσα απο τον μετρητή επισκέψεων (views) αλλά και να καταφέρουμε να φτάσει αυτό το video σε υψηλή θέση δημοτικότητας στην υπηρεσία που φιλοξενείται (youtube) ωστε να δει και ο υπόλοιπος κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει με την Αμμόχωστο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να ετοιμάσεις κάτι για το εξωτερικό ;)

.liketobite είπε...

Το video είναι πολύ καλό, οι εικόνες του δείχνουν επ'ακριβώς τι σημμαίνει κατοχή και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το διαδώσουμε. Τουλάχιστον με αυτό το τρόπο ο κόσμος μπορεί να έχει και μια άλλη εικόνα της πραγματικότητας διαφορετική από αυτή που του σερβίρουν.