Πέμπτη 15 Μαρτίου 2007

Η ΠΓΔΜ θα μας κάνει ΝΤΑ!


Η ΠΓΔΜ διαμαρτυρήθηκε στην Ελλάδα σχετικά με βίντεο που προβάλει Έλληνες στρατιώτες να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.<<Αυτή η πράξη είναι αντίθετη με το πνεύμα φιλίας και των σχέσεων γειτονίας>> δήλωσε το υπουργείο εξωτερικών της φίλης χώρας. Το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί κ μια εβδομάδα πιο πρίν από τους Αλβανούς.
Μα καλά μας κοροιδεύουν? Για πια φιλία και σχέσεις γειτονίας μας μιλόυν, όταν οι μεν Σλαβο-βαρδαρο-σκοπιανο-fake μακεδόνες συνεχίζουν να προκάλουν με την στάση τους στο θέμα της ονομασίας αλλά και της πλαστογράφησης της ιστορίας της Μακεδονίας, ενώ οι Αλβανοί έχουν θέσει κατά καιρούς θέμα Τσάμηδων κ άλλα ωραία πράγματα?
Σίγουρα τα συνθήματα τέτοιου είδους δεν είναι ότι πιο καλό, αλλά μην ξεχνάμε οτί μιλάμε για ειδικές δυνάμεις, φονικές μηχάνες στον πόλεμο κ όλα αυτά είναι μέσα στην εκπαίδευση και σίγουρα δεν συνοδεύουν κανένα στρατιώτη στην πολιτική του ζωή.
Παρόμοια συνθήματα φυσικά χρησιμοποιούν όλες οι ειδικές δυνάμεις ανά τον κόσμο κ κυρίως των Βαλκανικών κρατών οπότε είναι κ λίγο υποκριτικό αυτό που συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: